18 Ocak 2011 Salı

Er Kişi Niyetine :)

Erkeklerle aram çoğu zamanı kapsayan şekilde iyi olmuştur, hatta hatta hatun kişilerin arkadaşlığından daha fazla severim arkadaşlıklarını. Enazından hemcinsleriyle ilişkilerinde bayanlarla kıyaslanamayak derecede açıksözlü ve doğrucu davut olabilmektedirler. Yalnız burada bunları değil de gördüğüm bir takım aksaklıkları anlatmak istiyorum bugün. Kimse kızmasın, gücenmsesin. Yakın gelecekte hemcinslerimle ilgili kötü izlenimleri de döşeyeceğim buraya. Neden kötü izlenimler: Ben de bilmiyorum. ağzımı tatlı açasım yok bugünler de. Ona bağlayın ve kusurumuz varsa affedin :)

1- Kadınlarda erkekler kadar ve hatta daha fazla zevk alır geyiği bitsin mümkünse artık. Evet ben de tam olarak tersini savunurum bunun, sex erkek için yaşamsal, ihtiyaç, bir bayanın aksine asla hayır diyemeyeceği birşeydir. Nerden mi anlarız erkekler için bir ihtiyaç olduğunu efenim, Çok basit, Ta çocukluk dönemlerinden başlayan ıslanma, uykuda boşalma olayı erkeklerde görülmektedir. Oysa böyle bir vaka bayanlarda mevcut değildir. Evet bayanlarda zaman zaman, yer yer rüyalarında bir takım şeyler görebilmektedir. Fakat bu erkelerde görüldüğü gibi uzun bir dönem gerçekleşmeyen boşalma eyleminden sonra, bir nevi mecburi olarak gerçekleşmemektedir.


2- Belki biraz ağırca kaçabilir sıradaki anekdot. Ama doğruluğu yüzlerce kez görülmüştür. 'Bir erkek bir bayanla olan arkadaşlığında oldukça ikiyüzlüdür.' Evet kendi hemcinsiyle olan arkadaşlıklarında böyle bir vaka görülmemektedir. Yani şöyledir ki eğer arkadaş 'bayansa', ve  nefret ediyorsa bu kızımızdan er kişimiz, ve hatta kilometrelerce arkasından konuşuyorsa da yüzüne karşı gülmeyi becerebilmektedir. Evet bu sabrı erkek arkadaşlarına karşı göstermemektedir. Ama kız arkadaşlarını pek güzel keklemeyi sürdürmektedir. Bunu bilir bunu söylerim ben...


3- Evet hazır dedikodu konusuna değinmişken devam ettirelim konuyu ne dersiniz.. Erkekler de bayanlar kadar olmasa da çok fazla miktarda dedikodu yapmaktadır. Yani bayanları birer dedikodu kumkuması olarak niteleyip kendileri de ' Hacı geçenler de şu kız ne yapmış biliyormusun.. ' şeklinde konuyu devam ettirebilmektedir. Evet doğru bildiniz dedikodu malzemesini çoğunlukla bayanlar oluşturmaktadır. Ama 'Hatice' de güzeldir biliriz, ama neticeye bakınızdır. Bal gibi dedikoducu insanlar topluluğundandır onlar da :)


4- Ey ahali. Öğrendiğim bir diğer şey de şu oldu ki, sadece hatunlara özgü değildir kıskançlık. Erkeklerde yeri geldiğinde tipik bir bayan gibi hemcinsin yani bir erkeği kıskanabilmektedir. Evet kesinlikle yapmaktadir.

Evet sayın blogcular elbet erkekler hakkında başka anekdotlar, söylenecekler mevcuttur.Fakat ve lakin bukadarını söyleyip size bırakmak istiyorum sözü. Var mıdır sizinde ilginç,entresan tespitleriniz efenim.Varsa paylaşırsanız bizi mutlu ve mesut edersiniz, eni sonu gayet eğlenceli bir konudur şu kadın-erkek ilişkileri.. :)

1 yorum:

  1. Güzeldi. doğru tesptiler..bende severim bu konuları.
    Bir ekleme yapayımhemen aklıma gelen..zira uzun mevzu bu.:)

    Erkekler de bayan dostları sever çünkü kadınlar daha iyi hissettirir. İçlerinde bir yer vardırki bayan arkadaşı olmayan erkeklerde bu eksik kalır.

    Kadınlar da zevk alır erkekler kadar..bu ayrı..ama hangisi daha çok ihtiyaç duyar ve hem bunun peşindedir dersek, tabiki erkekler.:)

    Erkeğin önüne çıksın bir kadın, senden hoşlandım seninle sevişmek istiyorum desin..ve bir erkek de kabul etmesin!
    Bir de bunun tersini düşünelim!!

    YanıtlaSil